Gradbena dela

Zemeljska dela

Za naročnika izvajamo vsa zemeljska dela od izkopa gradbene jame za novogradnje, izkope za kanalizacijo in čistilno napravo, izkope za dvorišča in terase, planiranje terena, odvoz odvečnega materiala na deponijo, ter vsa druga dela.

Ker se zavedamo, da je priprava temeljnih tal pri izgradnji hiše izredno pomembna, vam za vašo novo hišo hitro izvedemo izkop gradbene jame in kvalitetno pripravimo temeljna tla.
Več [Zemeljska dela]
 

Betonska in armiranobetonska dela

Betonska dela so poleg zemeljskih del najpomembnejši del hiše, saj s pravilno izvedeno konstrukcijo zagotovimo stabilnost in varnost objekta. Zato je kvalitetna in pravilna izvedba teh del izredno pomembna.
 
Izvajamo vse vrste betonskih in armiranobetonskih del od betoniranja temeljev, talnih in temeljnih plošč, betoniranje vezi stebrov, opornih zidov (škarp), podbetoniranje temeljev in druga betonska dela
Več [Betonska in armiranobetonska dela]
 

Zidarska dela

Poleg izvedbe betonskih in armiranobetonskih zidov za vas izvedemo tudi vsa zidarska dela. Od najenostavnejših, klasičnih zidanih sten, do kompleksnih prezidav in obzidav sten, zidov in okenskih odprtin.

Zidamo z betonskimi, opečnatimi ali siporeks zidaki, odvisno od načina in zahtev gradnje.
S strokovno podkovanimi delavci vsa zidarska dela opravimo kvalitetno in hitro, saj uporabljamo samo kakovostne materiale.
Več [Zidarska dela]
 

Tesarska dela

Za kvalitetno izvedbo vseh vrst betonskih konstrukcij je potrebna pravilna izvedba tesarskih del. Izvedba tesarskih del pa je odvisna od materiala in kvalitetnega kadra.

V podjetju KUHTA d.o.o. poskrbimo za kvalitetno izvedbo vseh vrst tesarskih del od postavitev gradbenih odrov, opaževanja AB plošč, zidov, horizontalnih in vertikalnih vezi, stopnic in ostalih betonskih konstrukcij. V kolikor želite kvalitetno izvedene plošče in zidove nas kontaktirajte in ne bo vam žal.
Več [Tesarska dela]
 

Rušitvena dela

Kvalitetno opravljena rušitvena dela, bistveno pripomorejo k cenejši izvedbi prenove vašega objekta. Podjetje KUHTA d.o.o. s strokovno usposobljenim osebjem, sodobno mehanizacijo,ter orodjem kvalitetno, hitro, zanesljivo in varno opravlja vse vrste rušitvenih del.

Nobena rušitev za nas ni zanemarljiva zato se ne glede na njeno velikost temeljito pripravimo in delo opravimo strokovno pravilno in hitro.
Več [Rušitvena dela]
 


Podatki

Kuhta d.o.o.
Krvavška ul. 18
1217 Vodice

Tel.: 01/833 21 11
Fax: 01/833 21 10
GSM: 041 664 793
        031-362-150
        031-362-170

E-mail: kuhta@siol.net
Opremljeni smo s sodobno gradbeno mehanizacijo, ki nam omogoča kvalitetno ter hitro izvedbo. Pri sami gradnji se poslužujemo najnovejših tehnologij.

Hitri kontakt