Urejanje dvorišč, parkirišč in okolice

Z ureditvijo okolice hiše pripomoremo k lepšim in bolje urejenim vrtovom, velikim in malim, vrtovom v mestu ali na deželi. Ob pogledu na urejene površine ob hišah ob usklajenosti cvetja z grmovnicami in drevesi, z vodo, s tlaki, in razsvetljavo, skupaj odkrivamo nove ideje za izpolnitev vaših želja. Prepričani smo, da vam lahko ponudimo odgovore na vsa zastavljena vprašanja, ob upoštevanju naših nasvetov pa boste dosegli več ubranosti med zgradbo in okolico vašega bivališča.

Tlakovanja

Poskrbimo pa za celostno storitev: ogled lokacije, načrt, nabavo, pripravo terena in tlakovanje.
Dobra podlaga je predpogoj za uporabnost in obstojnost tlakovane površine. Zagotoviti moramo ustrezno nosilnost, zato je potreben izkop in kasnejši nasip v globini minimalno 40 centimetrov. V posteljico vgradimo tudi vse morebiti potrebne inštalacije, da nam kasneje že končanega tlaka ne bo potrebno rušiti.
Tlakovce  pričnemo polagati na že pripravljeno površino - tampon. Priporočljivo je, da preprečimo stopanje po pripravljenem tamponu. S polaganjem pričnemo na vogalu, pravokotno na glavno vhodno linijo. Tlakovce moramo jemati iz več palet hkrati, da zagotovimo barvno enakomerno tlakovano površino. Po končanem polaganju, posujemo po tlakovani površini kremenčevo mivko (ali kakšno drugo fugirno maso, ki je odporna proti mahu, travi...), jo vtremo v fuge in tlakovano površino zvibriramo.

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail
 

Asfaltiranje

Asfaltiranje dvorišč je pomembno opravilo za lastnike stanovanjskih hiš ali več-stanovanjskih objektov. Ureditev dovozne poti in parkirišč pomembno vpliva na izgled vsake nepremičnine, zato je asfaltiranje dvorišč ena bolj priljubljenih možnosti. Vzdrževanje take površine je namreč enostavno, asfaltirana površina pa je lepa na pogled in deluje prestižno ter urejeno.

ThumbnailThumbnail

If you are looking for cerrajeros barcelona then learn more .
 

Izdelava betonskih opornih zidov

- izkop za temelj               - podložni beton

ThumbnailThumbnail

- armatura temelja            - betoniranje temelja
                                
ThumbnailThumbnail
 

Izdelava opornih zidov iz skal, betonskih škarpnikov, semmerlock zidakov, ….

Oporni zid Oporni zid

Izdelava opornih zidov iz skal, betonskih škarpnikov, semmerlock zidakov, …. Semmerlock zidaki

Thumbnail
 

Ostala gradbena dela po želji naročnika

 
 


Podatki

Kuhta d.o.o.
Krvavška ul. 18
1217 Vodice

Tel.: 01/833 21 11
Fax: 01/833 21 10
GSM: 041 664 793
        031-362-150
        031-362-170

E-mail: kuhta@siol.net
Opremljeni smo s sodobno gradbeno mehanizacijo, ki nam omogoča kvalitetno ter hitro izvedbo. Pri sami gradnji se poslužujemo najnovejših tehnologij.

Hitri kontakt