Betonska in armiranobetonska dela

Betonska dela so poleg zemeljskih del najpomembnejši del hiše, saj s pravilno izvedeno konstrukcijo zagotovimo stabilnost in varnost objekta. Zato je kvalitetna in pravilna izvedba teh del izredno pomembna.

Izvajamo vse vrste betonskih in armiranobetonskih del od betoniranja temeljev, talnih in temeljnih plošč, betoniranje vezi stebrov, opornih zidov (škarp), podbetoniranje temeljev in druga betonska dela

Oglejte si nekaj naših referenc

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: kuhta@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Kuhta d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.