Izdelava opornih in kletnih zidov

Pri izdelavi podpornega zidu je potrebno upoštevati silo s katero zemlja pritiska na podporni zid, velikost temeljev, ustreznost armature in kakovost betonske mešanice.

Podporni zidovi so lahko iz kamna, zidani z betonskimi zidaki ali pa iz armiranega betona. Ključni pomen podpornega zidu je, da preprečuje zdrs zemlje, če je zemljišče v naklonu in vdor vode z višjega nivoja na nižji.

Za kvalitetno izvedbo vseh vrst betonskih konstrukcij je potrebna pravilna izvedba tesarskih del. Izvedba tesarskih del pa je odvisna od materiala in kvalitetnega kadra.

Oglejte si nekaj naših referenc

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: kuhta@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Kuhta d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.