Rušitvena dela

Kvalitetno opravljena rušitvena dela, bistveno pripomorejo k cenejši izvedbi prenove vašega objekta. Podjetje KUHTA d.o.o. s strokovno usposobljenim osebjem, sodobno mehanizacijo,ter orodjem kvalitetno, hitro, zanesljivo in varno opravlja vse vrste rušitvenih del.

Nobena rušitev za nas ni zanemarljiva zato se ne glede na njeno velikost temeljito pripravimo in delo opravimo strokovno pravilno in hitro.

Oglejte si nekaj naših referenc

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: kuhta@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Kuhta d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.