Zemeljska dela

Za naročnika izvajamo vsa zemeljska dela od izkopa gradbene jame za novogradnje, izkope za kanalizacijo in čistilno napravo, izkope za dvorišča in terase, planiranje terena, odvoz odvečnega materiala na deponijo, ter vsa druga dela.

Ker se zavedamo, da je priprava temeljnih tal pri izgradnji hiše izredno pomembna, vam za vašo novo hišo hitro izvedemo izkop gradbene jame in kvalitetno pripravimo temeljna tla.

Oglejte si nekaj naših referenc

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: kuhta@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Kuhta d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.