Ureditev dvorišča, parkirišča, dovozne poti


Z ureditvijo okolice hiše pripomoremo k lepšim in bolje urejenim vrtovom, velikim in malim, vrtovom v mestu ali na deželi. Ob pogledu na urejene površine ob hišah ob usklajenosti cvetja z grmovnicami in drevesi, z vodo, s tlaki, in razsvetljavo, skupaj odkrivamo nove ideje za izpolnitev vaših želja. Prepričani smo, da vam lahko ponudimo odgovore na vsa zastavljena vprašanja, ob upoštevanju naših nasvetov pa boste dosegli več ubranosti med zgradbo in okolico vašega bivališča.

Po ogledu vašega dvorišča, vam prisluhnemo in na podlagi vaših želja pripravimo rešitev ureditve dvorišča.

Pri ureditvi dvorišča je pomembna ureditev odvodnjavanja, drenaže in ponikovalnice, nato se izvedejo utrditve terena in niveliranje padcev. Na dobro pripravljeno in utrjeno podlago postavimo vrtne in cestne robnike ter uredimo tlakovanje vseh vrst in vzorcev (z granitnimi kockami, kamenjem, peskom … po vaših željah). Namesto tlakovanja lahko dvorišče tudi asfaltiramo.
Urejujemo tudi majhna in težko dostopna dvorišča (z mini gradbeno mehanizacijo in ročno).

Oglejte si nekaj naših referenc

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: kuhta@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Kuhta d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.