Tlakovanja

Poskrbimo pa za celostno storitev: ogled lokacije, načrt, nabavo, pripravo terena in tlakovanje.
Dobra podlaga je predpogoj za uporabnost in obstojnost tlakovane površine. Zagotoviti moramo ustrezno nosilnost, zato je potreben izkop in kasnejši nasip v globini minimalno 40 centimetrov. V posteljico vgradimo tudi vse morebiti potrebne inštalacije, da nam kasneje že končanega tlaka ne bo potrebno rušiti.
Tlakovce  pričnemo polagati na že pripravljeno površino – tampon. Priporočljivo je, da preprečimo stopanje po pripravljenem tamponu. S polaganjem pričnemo na vogalu, pravokotno na glavno vhodno linijo. Tlakovce moramo jemati iz več palet hkrati, da zagotovimo barvno enakomerno tlakovano površino. Po končanem polaganju, posujemo po tlakovani površini kremenčevo mivko (ali kakšno drugo fugirno maso, ki je odporna proti mahu, travi…), jo vtremo v fuge in tlakovano površino zvibriramo.

Oglejte si nekaj naših referenc

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: kuhta@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Kuhta d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.